Byggerådgiver

Lad en byggerådgiver sikre dit erhvervsbyggeri

Med en byggerådgiver kan du sikre at alle dele af processen i dit erhvervsbyggeri lykkes på bedste måde. Vores styrke som virksomhed er, at vi kan give en erfaringsmæssig ekspertrådgivning kombineret med evnen til altid at følge med udviklingen og dermed kender de aller mest moderne løsninger i forbindelse med byggeri.

Vores entreprenørvirksomhed er baseret på rettidig omhu, god kommunikation og ekspert viden. Disse komponenter gør os til den rette virksomhed at kontakte og vi tilbyder foruden selve entreprenørarbejdet også eftersyn, der kan hjælpe til at eventuelle fejl og mangler der kan være skjult ved endt arbejde opdages og kan udbedres, imens en eventuel garanti stadig er gældende.

En byggerådgiver sikrer din investering

Henning Chr. Andersen Consult ApS kan hjælpe dig til at sikre din investering i erhvervsbyggeri. Veludført arbejde fra starten er til hver en tid det bedste og derfor bør man finde samarbejdspartnere der er villige til at yde det ekstra der gør at alt lykkes på bedste måde. Vi går op i en god kommunikation der sikrer at alle forventninger er afstemt og at du får hvad du betaler for.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder, igennem et samarbejde med os.